• Καλέστε μας 24/7 στο 6946608712
 • Κλειδιά ΑυτοκινήτουΔείτε τα εδώ
 • 0

  Καλάθι Εμφάνιση καλαθιού    Αγορά

  Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
  Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
 • Λίγα λόγια για εμάς


  Η επιχείρηση Δ. Μητρόπουλος «παπούτσι – δέρμα»  δραστηριοποιείται στην λιανική πώληση Γυναικείων και Ανδρικών υποδημάτων και Αξεσουάρ μόδας από τα τέλη της δεκαετίας το ’80.
  Με έδρα το πρώτο κατάστημα της Πετρούπολης, η οικογένεια Δ. Μητρόπουλου, αναπτύχθηκε και δημιούργησε στην Αθήνα μια σειρά σημείων – gallery παρουσίασης και διάθεσης δερμάτινων υποδημάτων και απαραίτητων αξεσουάρ (τσάντες , ζώνες κλπ).
  Με συνεχή ενημέρωση περί των τάσεων της μόδας και σε συνεργασία με κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους – με τα γνωστότερα brand names του χώρου – αλλά και την διαρκή αναζήτηση νέων σχεδιαστών με φρέσκιες ιδέες – προτάσεις και τη γνώση των αναγκών για ποιότητα και άνεση του σύγχρονου καταναλωτή, παρουσιάζει και προσφέρει στα σημεία αυτά πολύ υψηλής ποιότητος και αισθητικής λύσεις στην Υπόδηση και στα Αξεσουάρ μόδας .
  Στα πέντε σημεία – gallery που λειτουργούν σήμερα στην Αθήνα, καλύπτει με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή για όλες τις ώρες και τις δραστηριότητες.

  Η επιχείρηση Δ. Μητρόπουλος «παπούτσι – δέρμα» ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της σύγχρονης εποχής δεν θα μπορούσε να μην προσαρμοστεί και στις ανάγκες της ηλεκτρονικής διάθεσης των προιόντων της.
  Ανιχνεύοντας την ζήτηση για προϊόντα ποιότητας και από καταναλωτές απομακρυσμένους από τα σημεία πώλησης δημιούργησε  την ιστοσελίδα / e-shop: www.mitropoulos-shoes.gr  με σκοπό την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση τους.
  Το πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα, ακολουθώντας την υψηλή αισθητική και την λειτουργικότητα των φυσικών χώρων της επιχείρησης, προσφέρει ευκολία στον χρήστηυψηλής ευκρίνειας οπτικό υλικό και πλήθος πληροφοριών για τα προϊόντα που περιλαμβάνει, ώστε η επιλογή και η αγορά τους να γίνεται πολύ εύκολα.
  Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

  Η εμπιστοσύνη τόσων ετών και η προτίμηση σας μας τιμά και μας δεσμεύει για να προχωρήσουμε με αυτοπεποίθηση και πιό δυνατοί πρός το μέλλον!

  Σας ευχαριστούμε!