• Καλέστε μας 24/7 στο 6946608712
 • Κλειδιά ΑυτοκινήτουΔείτε τα εδώ
 • 0

  Καλάθι Εμφάνιση καλαθιού    Αγορά

  Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
  Το καλάθι αγορών είναι άδειο!
 • Πολιτική Eπιστροφής


  Επιστροφή /Αλλαγή /Αντικατάσταση

  ·         Όλα τα προϊόντα που αγοράζονται από την ιστοσελίδα mitropoulos-shoes.gr μπορούν να επιστραφούν για αντικατάσταση/αλλαγή με μεγαλύτερο ή μικρότερο νούμερο ή αλλαγή/αντικατάσταση στην επιλογή του προϊόντος, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα αποθέματα. Το κατάστημα επίσης επιφυλάσσεται να ακολουθήσει πολιτική επιστροφής χρημάτων. 

  Ελλάδα

        Εφόσον ο πελάτης αποφασίσει ότι θέλει να αλλάξει κάποιο προϊόν, μας ενημερώνει άμεσα ηλεκτρονικά με email στο info@mitropoulos-shoes.gr ή με τηλέφωνο στo 2105027895, γνωστοποιώντας μας εάν επιθυμεί αλλαγή σε νούμερο ή/και χρώμα, ή αν θα αντικαταστήσει το προϊόν με κάποιο νέο από την ιστοσελίδα μας. Τα στοιχεία που πρέπει να αναφέρει πέρα από ονοματεπώνυμο, είναι ο αριθμός της παραγγελίας, και ο κωδικός του προϊόντος που θέλει να αλλάξει.

   

  ·         Οι αλλαγές θα γίνονται δεκτές με την προϋπόθεση ότι ο πελάτης θα ενημερώσει το κατάστημα εντός 14 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος

  ·         Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν για αποστολές εντός Ελλάδος. Σε δεύτερη ή τρίτη αλλαγή, τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη (4€ επιστροφή + 4€ νέα αποστολή =8€, εφόσον επιλέξετε την συνεργαζόμενη με εμάς εταιρία, ACS).

  ·         Σε κάθε περίπτωση επιστροφής – αλλαγής ή για να προχωρήσετε στην δωρεάν επιστροφή προϊόντος πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε χωρίς φθορές και να είναι πλήρες, εντός της αρχικής συσκευασίας του. Όλα τα προϊόντα πρέπει να δοκιμάζονται με τρόπο και σε συνθήκες τέτοιες ώστε να αποφεύγονται φθορές. 

  ·         Η επιχείρηση mitropoulos-shoes.gr δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή ζημίας κατά τη μεταφορά του δέματος

  Κύπρος.

  ·         Η κάθε Αλλαγή χρεώνεται με έξοδα αποστολής που θα ανέρχονται στο ποσό των 16,00€ και θα πραγματοποιείται σε διάστημα 14 ημερών από την παραλαβή στον χώρο σας με την μεταφορική εταιρεία που θα σας υποδείξουμε.

  Επιστροφή χρημάτων


   Η πολιτική επιστροφής χρημάτων ακολουθείται στις παρακάτω περιπτώσεις :


  - Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία που είχε κατά την παραλαβή από τον πελάτη.

        - Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση (όπως είχε κατά το χρόνο της παράδοσης στο πελάτη) και να μην έχει υποστεί φθορές ή άλλα ελαττώματα.
  - Ο πελάτης θα πρέπει να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το κατάστημα στο 2105027895 ή μέσω e-mail στο
  info@mitropoulos-shoes.gr εντός 14 ημερών από την ημέρα αποστολής των προϊόντων.
  - Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τα αντίστοιχα παραστατικά που ο πελάτης έλαβε κατά τη παραλαβή του (απόδειξη, τιμολόγιο).

  - Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται εντός 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος από εμάς με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδεικνύει ο πελάτης .

  Επιβάρυνση στην επιστροφή χρημάτων

   

  ·          Ολική επιστροφή προϊόντων. Εάν επιστρέφονται όλα τα προϊόντα πίσω, ο πελάτης χρεώνεται τα έξοδα αποστολής και επιστροφής. Δηλαδή 4€ + 4€ = 8€.

  ·          Μερική επιστροφή προϊόντων. Εάν επιστρέφονται μερικά προϊόντα από την αρχική παραγγελία, ο πελάτης χρεώνεται μόνο τα έξοδα επιστροφής τους. Δηλαδή 4€.

  ·          Η επιστροφή προϊόντων από ΚΥΠΡΟ χρεώνεται στον πελάτη 16€ όπως και η αλλαγή.

  ·          H επιστροφή χρημάτων είναι εφικτή μόνο για τις αγορές που πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά (www.mitropoulos-shoes.gr) και δεν ισχύει για αγορές από τα φυσικά μας καταστήματα.

  Λανθασμένη αποστολή

  ·          Αν τυχόν ο πελάτης παρέλαβε προϊόν διαφορετικό από εκείνο της επιλογής του, θα πρέπει να ενημερώσει τηλεφωνικά ή με e-mail. Θα σας δοθούν οδηγίες για την επιστροφή και την αντικατάστασή του, στην οποία δεν θα έχει καμία επιβάρυνση ο πελάτης.